A csalódások ellen! Könyvrendelés előtt...

...olvass bele a könyvről alkotott véleményekbe, ajánlásokba, megtudhatod kinek mi tetszett az olvasottakból (vagy mi nem). Eldöntheted a - Fórum segítségével mielőtt a könyv rendelés lépéseire szánnád magad, még mielőtt pénzt fizetsz ki, hogy melyik könyvről van a legtőbb pozitív vélemény, melyik szórakoztat, melyik tanít, lazít el stb.

 


Indítsd oldalunkról a könyv rendelés folyamatát,


- ha kedvezményesen szeretnéd a könyvet megvásárolni,
- ha akciós kínálatok közül szeretnél válogatni,
- ha szeretnéd, hogy a postázás könnyen és gyorsan történjen,
- ha a legújabb könyveket szeretnéd megkapni,
- ha segíteni akarsz ezzel nekünk,
- és ezen felül, ha szeretnél egy extra ajándékot tőlünk.

 

Ha ismersz bennünket, akkor biztos tudod, hogy eddig könyv rendelés menüpontot nem nagyon találtál itt, mert nem üzleti jelleggel készült oldalunk, hanem segítő szándékkal született. Egy-egy könyvről alkotott vélemény segítségül szolgálhat Neked, Nekem és minden olvasni szerető barátunknak. Ha esetleg nem érted miről beszélek, mert nem ismersz minket, akkor a regisztrálás után, minden világos lesz. Kérlek, szánj rá egy kis időt, nem bánod meg, sőt nagyon élvezni fogod.

Csatlakozz hozzánk Te is, gyarapítsd a könyvbarátok listáját. Társaloghatsz, barátkozhatsz és megbeszélheted a legutóbb olvasottak élményeit. Kérlek, kattints ide és regisztrálj! Csatlakozz hozzánk! Díjmentesen!


Egyik könyvbarátunk, azt találta ki, hogy jó lenne, ha az ajánlott könyveket, meg is lehetne vásárolni. Jó ötletnek bizonyult ezért, egy partner program keretében megállapodtunk a Libri könyváruházzal, hogy oldalunkról (könyv rendelés) belépést biztosítunk webáruházukba, ezzel is növelve szolgáltatásunk minőségét.


Cél az volt, hogy olyan értékesítőt találjunk, aki a könyv rendelés után leveszi teljes mértékben a feladat súlyát Rólad és rólunk. Gondolok itt arra, hogy a rendelés könnyen menjen, a kiszállítás megoldott legyen és természetesen a kedvezmények egyértelműek legyenek stb. Úgy néz ki minden a helyére került.


Ezért bátorítalak Téged, kezd innen (<< Bal oldalról) a könyvrendelés első lépéseit. Ne feledd ez csak pozitívan érinthet téged.


 


Tudod, kik vagyunk? Ismerj meg minket...

könyvekó könyv vagy sem? Rendelés, vagy csak egy jó

beszélgetés, amit akarok?

Azért hoztam létre az oldalam, hogy segítsünk egymásnak! Ezen az oldalon elmondhatod az egy-egy könyvről alkotott véleményed, és kérlek, tedd is meg.

Ne hagyjuk meg ezeket a titkokat magunknak, osszuk meg könyvbarátainkkal, hogy egymás által fejlődjünk, épüljünk. Szeretnék egy kis baráti társaságot létrehozni, egyelőre csak itt a neten, aztán ki tudja...,hogy beszélgessünk egy jót a könyvekről. Egy valami, egy híd már biztosan összeköt minket, Téged és Engem: A könyvek.

 

könyv fórum

- Meséld el legutóbbi élményed! Melyik könyv volt, miért és kinek ajánlod, esetleg miért nem, hogy elolvassa?
- Írd le miben gazdagította, könnyítette meg életedet vagy csak egyszerűen miért tetszett!
(pl. a ...című szakácskönyv hogyan járult hozzá a vasárnapi ebéd fergeteges sikeréhez, a ...című lakberendezési könyvből hogyan rendeztem át lakásomat vagy ... című romantikus könyv milyen kikapcsolódást és felüdülést szerzett.)

Kérlek, regisztrálj! Belépés után elmondhatod Te is véleményed.

 

Vagy nagyot csalódtál egy könyvben? Mondd el nekünk miért, érdekel véleményed.

 

Rendelésiért is szeretjük a könyveket


Mindannyian másért szeretünk olvasni, de egy valami közös bennünk: szeretettel és tisztelettel vesszük kézbe őket.

Csodálatos érzés belelapozni egy új könyvbe, megérezni a frissen nyomott könyv illatát és hagyni, hogy magával ragadjon, hogy tanítson, kikapcsoljon, felfedezzünk általa új vidékeket, hogy átélhessünk különböző élethelyzeteket, belebújhassunk más emberek bőrébe, és ezáltal egy kis időre levethetjük a miénket, hogy gazdagodva lépjünk újra vissza, a saját életünkbe! Sose feledd, bármi után is kutatsz az életben, egy megfelelő könyvben biztosan megleled!

könyv vásárlás

 


Könyv rendelésönyv rendelés első lépései

Vásárlás előtt, hogyan választjuk ki a nekünk tetsző könyvet? A legdöntőbb és legmeghatározóbb, ha valamelyik ismerősünk ajánl nekünk egy könyvet. Másodsorban pedig elolvassuk a könyv tartalmát. Ráadásul főleg minket, nőket, könnyen befolyásol a tetszetős külső is.

Csak a magyar könyvpiacot évente 9000 új könyv lepi el.

 

könyvek

Talán nem csak velem fordult elő egy-egy könyv rendelés alkalmával, hogy megbántam a kidobott többezer forintot - mert ugye már a legolcsóbb könyv is itt kezdődik -, mert az elolvasott néhány sor a könyv hátulján tetszetős volt, de sajnos mikor már a 30. oldal is eljött és nem fogott meg semmi benne, csak üres szavak és sorok voltak, szomorúan és bosszúsan tettem félre... Pedig igenis vannak jó könyvek! Amik szórakoztatnak, adnak, tanítanak! Talán ha már korábban jobban megismerem, másikat választhattam volna helyette.

 

Hiszen csodálatos az olvasás élménye csak meg kell találni a nekünk szóló könyvet!

 

könyvrendelésedves olvasóm, a bal oldali menü segítségül

szolgál

A - Fórum menüpontban megtekintheted mások véleményét egy-egy könyvről. A menüpontok között navigálhatsz és el tudsz érni más hasznos funkciót is. A könyv vásárlás alatt megvásárolhatod a kiválasztott könyvet. Sok sikert, és ne feledd a Te véleményedre is kíváncsiak vagyunk.

 

Oldal teteje

 

Egy Jó Könyv csapata : info@egyjokonyv.hu