könyváruház könyváruház megtekintése előtt érdemes

átgondolni...

"Talán nem csak velem fordult elő egy-egy vásárlás alkalmával, hogy megbántam a kidobott két-háromezer forintot, mert ugye már a legolcsóbb könyv is itt kezdődik. Egy-egy könyv áruház olyan jókat és szépeket mondott róla, de sajnos gyakran előfordul, hogy bosszúsan teszem félre a rosszul megválasztott könyvet és megfogadom, soha nem teszek ilyen felelőtlen lépést, mert igenis vannak jó könyvek, csak meg kell találni őket! "

 

könyvekó könyv vagy sem, amit venni szeretnék

Azért hoztam létre az oldalam, hogy segítsünk egymásnak! Mondjuk el, hogy melyik könyv tette könnyebbé életünket, adott új információkat, szerzett csodálatos perceket vagy éppen melyik könyv okozott nagy-nagy csalódást.

Ne hagyjuk meg ezeket a titkokat magunknak, osszuk meg könyvbarátainkkal.

 

áruház

-Könyváruház megtekintése előtt segítséget találsz, a legmegfelelőbb könyv kiválasztásában. Ilyenkor mindig a legdöntőbb és legmeghatározóbb, ha valamelyik ismerősünk ajánl nekünk egy könyvet. Másodsorban pedig elolvassuk a könyv tartalmát. Ráadásul főleg minket, Nőket, könnyen befolyásol a tetszetős külső is.

Csak a magyar könyvpiacot évente 9000 új könyv lepi el.

 

Oldalamon megtekintheted könyvbarátaid vélemyényét egy-egy könyvvel kapcsolatban. Sőt arra kérlek, mondd el Te is véleményed az adott könyvről.

 

Nagyon is számít véleményed. Csalódtál egy könyvben, vagy nagyon tetszett? Oszd meg velünk!

Csatlakozz hozzánk Te is, gyarapítsd a könyvbarátok listáját. Társaloghatsz, barátkozhatsz és megbeszélheted a legutóbb olvasottak élményeit. Kérlek, kattints ide és regisztrálj! Csatlakozz hozzánk, mert nem csak egy könyváruház!

 

könyv áruházönyv áruház

 

új könyv

Vajon mennyire tudjuk eldönteni pár röpke pillantás alatt, - amennyi időnk éppen van betérni egy könyvesboltba és eltölteni a roskadozó polcok dzsungelében -, hogy az a könyv, értünk kiállt-e? Hozzám szól-e vagy csak egy üres porfogó lesz?

Vajon nem hagyjuk-e ott pont azt a bizonyos könyvet, ami megkönnyítené a gyermeknevelésünk hétköznapjait vagy kedvesünk elégedett tekintetét zsebelhetnénk be egy új szakácskönyvből merített nagyszerű vasárnapi ebéd után?

 

könyvvásárlás legmegfelelőbb könyv kiválasztása

Ha Te is csalódtál már az 5 perces filmelőzetesekben. Akkor szánj rá egy kis időt, hogy megismerj bennünket. Bal oldalon található menüpontok segítségével navigálhaszt, regisztráció után minden világos lesz kérdezhetsz, beszélgethetsz társaiddal.

 

Hiszen csodálatos az olvasás élménye csak meg kell találni a nekünk szóló könyvet!

 

könyváruházedves látogatóm, a bal oldali menü segítségül

szolgál

A - Fórum menüpontban megtekintheted mások véleményét egy-egy könyvről. A menüpontok között navigálhatsz és el tudsz érni más hasznos funkciót is. A könyv áruház menüpont alatt meg is vásárolhatod a kiválasztott könyvet. Sok sikert, és ne feledd a Te véleményedre is kíváncsiak vagyunk.

 

Oldal teteje

 

Egy Jó Könyv csapata : info@egyjokonyv.hu