Összes

Összesen 1695

0 - 40Vaszary Gábor - Monpti

Filozófiai, Ifjúsági, Klasszikus szépirodalom, Romantika, Szórakoztató, humoros, Jó Könyv, Művészet,

Vaszary Gábor - Monpti keresése a Libri könyváruházában
Pozitív vélemény: Roppant édes, kedves történet egy Párizsban rekedt, magányos, magyar fiatalember szerelmi kalandjáról, rengeteg humorral.

Negatív vélemény: Nincs negatívum.

Ajánlotta ITomi Vélemények (1) 2017.07.27 23:13:52


B. Sántha Balázs - Felforgatás

Ismeretterjesztő, Szakkönyvek,

B. Sántha Balázs - Felforgatás keresése a Libri könyváruházában
Pozitív vélemény: A szerző, B. Sántha Balázs végigmegy az elmúlt évek leghangosabb rendőrséget érintő sajtó-botrányain és rámutat azok hazugságaira. Eközben sugallja, hogy a napi szintű rendőrellenes sajtóhírek nem véletlenül keletkeznek. Mindeközben számos nagyon érdekes zsarusztorit olvashatunk, melyeket rendőrök mesélnek el.

Negatív vélemény: Néhol elírást észleltem. Lehetne hosszabb is. 240 oldal.

Ajánlotta ITomi Vélemények (1) 2017.07.27 23:07:19


Tim Robert / Kevin Lyon - A 10-es körzet

Krimi, bűnügyi, Thriller,

Tim Robert / Kevin Lyon - A 10-es körzet keresése a Libri könyváruházában
Pozitív vélemény: Nagyon életszerű, megfelelően jól felépített, kiváló dramaturgia jellemzi. Végig jelen van egy bizonyos baljós hangulat, nem telejsen vagyunk biztosak egyes szereplő pozitív, vagy negatív szerepében. Két utcai rendőr mindennapjai, kudarcaik, problémáik, majd lassú jellemváltozásuk, melynek során a kezükbe veszik az igazságszolgáltatást. Rettentő izgalmas és életszerű. Mindenkinek ajánlom, akiket érdekelnek a zsarus könyvek.

Negatív vélemény: Nem jut eszembe negatívum.

Ajánlotta ITomi Vélemények (1) 2017.07.27 22:58:36


Cathrin Smith - Az Árny I. Könyv

Ifjúsági, Kortárs szépirodalom, Romantika, Sci-fi, fantasy, Jó Könyv,

Cathrin Smith - Az Árny I. Könyv keresése a Libri könyváruházában
Pozitív vélemény: Arion, az Árnyékvilág szülötte olyan lehetőséget kap, amely csak ritkán adatik meg: szabad akarattal ajándékozzák meg. Az Árnyékvilágban csak bábként élhetett, most azonban tudatosan tehet meg bármit a saját akaratából. Ahhoz viszont, hogy a Föld világos felén maradhasson, emberré kell válnia, ami egyáltalán nem könnyű feladat, hiszen egy Árnynak erre csak kétféle lehetősége van. Az egyik megoldásra nem hajlandó, a másik pedig nem rajta múlik. Ráadásul még az Őrszem Caleb elől is bujkálnia kell, akinek az a feladata, hogy visszaküldje őt a saját világába. Arion szeretne ember lenni, Mia pedig szeretne ebben segíteni neki. Caleb szereti Miát, ám a gyűlölet, amit Őrszemként az Árny iránt érez, teljesen elvakítja. Mia szereti Calebet és Ariont is, de nem egyformán...

Negatív vélemény:

Ajánlotta Smith Vélemények (1) 2017.02.12 21:41:50


E.L. James - A szürke ötven árnyalata


E.L. James - A szĂĽrke ötven árnyalata keresése a Libri könyváruházában
Pozitív vélemény:

Negatív vélemény: Ahhoz képest, hogy milyen felkapott ez a könyv csalódtam, valahogy többet vártam tőle.

Ajánlotta Filemon Vélemények (1) 2016.12.30 22:18:17


Frei Tamás - 2015

Thriller,

Frei Tamás - 2015 keresése a Libri könyváruházában
Pozitív vélemény: André történetének folytatása a képzeletbeli Magyarországon. Politikai átszövéssel, elgondolkoztat.

Negatív vélemény: Nem találtam izgalmasnak.

Ajánlotta Filemon Vélemények (1) 2016.09.19 20:30:03


Cathrin Smith - Az Árny

Ifjúsági, Kortárs szépirodalom, Romantika, Sci-fi, fantasy, Irodalom (novella, költészet stb.), Jó Könyv,

Cathrin Smith - Az Árny keresése a Libri könyváruházában
Pozitív vélemény: Arion, az Árnyékvilág szülötte olyan lehetőséget kap, amely csak ritkán adatik meg. Szabad akarattal ajándékozzák meg. De, hogy a Föld világos felén maradhasson, emberré kell válnia, ami egyáltalán nem könnyű feladat, hiszen egy Árny csak kétféleképpen válhat emberré. Az egyik megoldásra nem hajlandó, a másik pedig nem rajta múlik. Ráadásul még az Őrszem Caleb elől is bujkálnia kell, akinek az a feladata, hogy visszaküldje őt a saját világába. Arion szeretne ember lenni, Mia pedig szeretne segíteni neki. Caleb szereti Miát, Mia szereti Calebet és Ariont is, de nem egyformán. Caleb gyűlöli Ariont, mert egy szörnyetegnek látja. Mia titkolja őket egymás előtt, de a titkolózás nem megy a végtelenségig... https://moly.hu/konyvek/cathrin-smith-az-arny-i

Negatív vélemény:

Ajánlotta Smith Vélemények (1) 2016.09.14 14:30:58


Frei Tamás - A BANKÁR

Thriller,

Frei Tamás - A BANKÁR keresése a Libri könyváruházában
Pozitív vélemény: A Megmentő című könyv folytatása. Fordulatos érzelmi hullámvasúton repít minket. Sokkal közelebb van a mai Magyarországhoz, mint gondolnánk. Jobban tetszett, mint az első rész talán azért, mert itt már tudtam milyen stílusra számíthatok.

Negatív vélemény:

Ajánlotta Filemon Vélemények (1) 2016.08.16 13:38:25


Leonard Mlodinov - A tudattalan

Ismeretterjesztő,

Leonard Mlodinov - A tudattalan keresése a Libri könyváruházában
Pozitív vélemény: A tudattalan új tudománya és tengernyi változás következett be felfogásunkban arról, miként befolyásolja a tudatalatti a mindennapi életünket. A rá jellemző éleslátással és a legelvontabb tudományos kérdések világos, közérthető magyarázataival Leonard Mlodinow körbevezeti az olvasót ezeknek a kutatásoknak a világában. Fellebbenti a fátylat a tudattalan én bonyolultságáról, és elmélyíti az agy működésére vonatkozó ismereteinket. Elmagyarázza, milyen kölcsönhatásban állunk barátainkkal, az idegenekkel, a házastársunkkal és a munkatársainkkal.

Negatív vélemény:

Ajánlotta Filemon Vélemények (1) 2016.04.08 22:00:05


Popper Péter - PárKapcsolat Körkép

Jó Könyv,

Popper Péter - PárKapcsolat Körkép keresése a Libri könyváruházában
Pozitív vélemény: Emberi kapcsolatokról, nő és férfi viszonyáról egymáshoz és önmagunkhoz. Odafigyelés, tapintat, szerelem, szakítás, elválás, újrakezdés ezekkel a mindennapi vagy minden ember életében előforduló érzésekkel, problémákkal foglalkozik az író. Szinte hallom olvasás közben a hangját, hasznos tanácsait.

Negatív vélemény:

Ajánlotta Filemon Vélemények (1) 2016.01.05 10:15:26


Egri Zsanna - Egy milliomos bőrében

Kaland, Romantika, Jó Könyv,

Egri Zsanna - Egy milliomos bőrében keresése a Libri könyváruházában
Pozitív vélemény: Egy szerencsétlen vonatbalesetben két férfit összekevernek. A hajléktalan Bent, és Edvárdot a világutazó milliomost. A magához térő Ben egyik pillanatról a másikra luxus körülmények között találja magát. Elmondhatatlanul tetszik neki az új élete, így igen rövid gondolkodás után, boldogan eljátssza a milliomos vállalkozó szerepét. Egyszerűnek látszik a dolga,miután Edvárdot eltemették helyette, nincs aki útjába állhatna. A gazdagság mellé kap egy elkényeztetett, fura viselkedésű húgot, és annak gyanakodó vőlegényét. Mindezek tetejében egy fura küldemény érkezik, valamint kiderül, hogy valahol Afrikában volt egy felesége. Egyedi hangvételű történet. Ingyen letölthető: Publioboox.com Youtube könyvajánló https://www.youtube.com/watch?v=-_JymnKdijk

Negatív vélemény:

Ajánlotta umari Vélemények (1) 2015.09.23 19:19:44


Egri Zsanna - Ofélia

Kaland, Romantika, Jó Könyv,

Egri Zsanna - Ofélia keresése a Libri könyváruházában
Pozitív vélemény: A börtönből szabadult Ofélia nehéz terhet cipel magával. Tizennégy évesen eladja saját magát, hogy szegény családján, beteg húgán segítsen. Eljut magasabb körökig, végül gyilkosság felé viszi az útja. De csak börtön, és egy súlyos átok kíséri. El kell hagynia a börtönben szerzett barátait, és a frissen rátalált szerelmét is. Az átkot nem lehet feloldani. A könyv tulajdonképpen az Elveszve Mexikóban folytatása, de önálló regényként is megállja a helyét. Tele van izgalommal, rejtéllyel, és hatalmas érzelmekkel. Ajánlom minden, romantikát, kalandot kedvelőnek, és az Elveszve Mexikóban olvasóinak. Youtube könyvajánló https://www.youtube.com/watch?v=KCpOskZKJDI

Negatív vélemény:

Ajánlotta umari Vélemények (1) 2015.09.23 19:12:00


Egri Zsanna - Elveszve Mexikóban

Kaland, Romantika, Jó Könyv,

Egri Zsanna - Elveszve Mexikóban keresése a Libri könyváruházában
Pozitív vélemény: Kathy szerelme, azaz a főnöke, nyomtalanul eltűnik a szállodából. Egy repülőjegy és több millió Ft marad utána. Kathy Mexikóba utazik, barátokra , és egyre több rejtélyre talál. Látja meghalni szerelmét. Ám a második részben feltűnik egy amnéziás férfi, aki úgy látszik a Kathy elveszett szerelme. Egy szép doktornő és egy idős takarítónő segítségével keresi a múltját. Tetszett a könyv egyedi stílusa, és hogy egy percig sem volt unalmas. Van benne szerelem, kaland, izgalom, és megismerhetjük a mexikói kultúra egy szeletét. A könyv folyamatosan tartogat meglepetéseket. Jók a leírások. Ajánlom minden romantika ,kaland kedvelőnek, és annak aki nem szeret unatkozni olvasás közben. Youtube könyvajánló https://www.youtube.com/watch?v=KCpOskZKJDI

Negatív vélemény:

Ajánlotta umari Vélemények (1) 2015.09.23 18:59:26


Douglas Adams - Galaxis Ăştikalauz stopposoknak


Douglas Adams - Galaxis Ăştikalauz stopposoknak keresése a Libri könyváruházában
Pozitív vélemény: Alapműveltségi könyv! :) Összesen 5 kötet van.

Negatív vélemény: Nem 42 kötet van :)

Ajánlotta vajkiraly Vélemények (1) 2015.07.30 09:53:10


Pósfai Zoltán - The Witchhunter - Red Shadow

Sci-fi, fantasy, Történelem, Vallás és filozófia,

Pósfai Zoltán - The Witchhunter - Red Shadow keresése a Libri könyváruházában
Pozitív vélemény: Kortárs fantasy, ahol egy megszállott boszorkányvadász életének megváltozásának lehetünk tanui. Milyen az, amikor egy évszázadok óta egyetlen célt követő emberben kétségek merülnek fel? A mai világról és a múltunkról is új képet kaphatunk. A történet néhol explicit, mert realisztikus, de nem erről szól. Érdekes karakterfejlődés.

Negatív vélemény: Egy szinte motorikusan "vadászó" emberről van szó, így kicsit gyakorlatiasabban indul a könyv, némi visszaemlékezéssel fűszerezve. Az első "kizökkenésétől" kezdve azonban egyre regényesebbé és emberibbé válik.

Ajánlotta vajkiraly Vélemények (1) 2015.07.29 17:45:48


Kim Stanley Robinson - 2312

Sci-fi, fantasy,

Kim Stanley Robinson - 2312 keresése a Libri könyváruházában
Pozitív vélemény: Az író rengeteg területről ollózta össze a tartalmat. Biológia, fizika, csillagászat, technika, zene stb., mind szerepelnek benne. Érdekes stílus.

Negatív vélemény: Tartalmilag "kiadós", azonban az összhatás kicsit "patchwork" jellegű. Nem sikerült teljesen egységessé kovácsolnia. A zenei részek és a szexuális módosítások néhol erőltetettek szerintem.

Ajánlotta vajkiraly Vélemények (1) 2015.07.29 17:30:11


asd 123213 - sdgsdfg sdf gdsfg

Sci-fi, fantasy, Jó Könyv,

asd 123213 - sdgsdfg sdf gdsfg keresése a Libri könyváruházában
Pozitív vélemény: asdd f.a sdasd fas df adsadasdasd.as asdaas dfs af ssadf.aasd fsad fas f df adf.

Negatív vélemény: gfhjhf asdf sad fs.ad fsad fsadfs as a.dfsdafsd dfgj.gsa fs as k.jgas dfsa dfh

Ajánlotta Bogyó Vélemények (1) 2015.06.30 15:55:17


Dan Brown - Inferno

Kortárs szépirodalom, Irodalom (novella, költészet stb.), Vallás és filozófia,

Dan Brown - Inferno keresése a Libri könyváruházában
Pozitív vélemény: Robert Langdon az életéért menekül egy őrült hajsza során Firenzén át egy fiatal orvosnő, Sienna Brooks társaságában. Csak úgy szökhetnek meg ismeretlen üldözőik elöl, hogy Langdon beveti ismereteit a történelmi homlokzatok mögött rejlő titkos átjárókról és ősi rejtelmekről. Számomra váratlan fordulattal fejeződik be a regény, élvezetes olvasmány volt az elejétől a végéig.

Negatív vélemény:

Ajánlotta Filemon Vélemények (1) 2015.02.28 12:31:06


Bónizs Róbert - A kőfaragó

Kaland, Romantika, Történelmi, Történelem,

Bónizs Róbert - A kőfaragó keresése a Libri könyváruházában
Pozitív vélemény: Az Úr ezerháromszáznegyvenedik esztendejében, az idős Anjou Károly Róbert király uralkodásának őszén a Magyar Királyság erős, szilárd állam. Az uralkodó hosszas küzdelmek után megerősítette a központi hatalmat, felszámolta a főnemesi „kiskirályok” uralmát, és a felvirágzás útjára ve-zette az országot. Zétényfi András, az ifjú kőfaragó és kőművesmester a királyné egyik kegyencének zaklatásai miatt kénytelen elhagyni szülőhelye várát és biztos megélhetését. A Zemplén és a Bükk környékén vándorolva előbb a szentléleki kolostor pálos szerzeteseivel ismerkedik meg, majd az upponyi Dede-vár megerősítésénél kap munkát, ám hamarosan innen is mennie kell. Perényi Bulcsú, Szád-vár ura, az ifjú kisnemes leghőbb vágya, hogy a király lovagjává váljon.

Negatív vélemény:

Ajánlotta robesque Vélemények (1) 2015.02.17 11:09:33


Holly Hill - Luxusnyalánkságok

Erotikus, Életrajzi, Romantika, Szórakoztató, humoros, Jó Könyv,

Holly Hill - Luxusnyalánkságok keresése a Libri könyváruházában
Pozitív vélemény: Érdekes, viszonylag egyszerű, könnyed, de olykor mégis megdöbbentő történet. Régen kaptam és most olvastam el. Élveztem.

Negatív vélemény:

Ajánlotta Szani Vélemények (1) 2015.01.12 06:57:03


Mira Sabo - Amíg kinyílik a szemünk

Erotikus, Kaland, Krimi, bűnügyi, Szórakoztató, humoros, Jó Könyv,

Mira Sabo - Amíg kinyílik a szemünk keresése a Libri könyváruházában
Pozitív vélemény: Véletlenül került hozzám a kézirata a könyvnek. Egyszerűen lenyűgözött. Évek óta nem olvastam ilyen jót. Maffia történet, erotikus részletekkel olykor megdöbbentően nyers máskor pedig elrugaszkodott, varázslatos. Izgalmas, magával ragadó sztori. Amikor olvasni kezdtem a Szófia életéről szóló történetet, teljesen beszippantott pedig egy borzalommal indul a sztori. Aztán jött a mágnes és ráragadtam a lapokra. Egy gyönyörű lány története akit behálóz egy nagyon gazdag milliárdos férfi de ő nem az akinek mondja magát. Elképesztő mit művelnek azok az emberek akik bármit megtehetnek a vagyonul nyújtotta lehetőségek miatt. Mikorra a végére értem már tudtam könyörögni fogok a második részért.

Negatív vélemény:

Legutóbb hozzászólt hajnalszep Vélemények (2) 2016.04.15 12:43:42


Roselyn Coon - Függőség_

Erotikus, Kaland, Romantika, Thriller,

Roselyn Coon - Függőség_ keresése a Libri könyváruházában
Pozitív vélemény: Lebilincselően izgalmas és elgondolkodtató történet. Corrie, az ismert hollywoodi színésznő, mit sem törődik filmbeli partnere, Rewan érzelmeivel, amikor egy filmforgatáson felhasználja a férfit vágyai kielégítésére. Ám rádöbben, hogy szándéka ellenére vonzódik a férfihez. Rewan körül azonban ijesztő rejtélyre bukkan. Megpróbál közelebb kerülni a férfihez, hogy kiderítse titkát, de gyanakvásánál is jobban sarkalja a férfi iránti szenvedélye. Csakhogy Rewannak menekülnie kell az Egyesült Államokból, mielőtt kiadják őt a hazájának, ahol halálos ítélet várja. Míg Corrie válaszokat keres, egyszerre küzd Rewan szerelméért, és a férfi életéért, ám mindkét játszmában vesztésre áll. Igényes stílusú könyv, ami jó szórakozást nyújtott, ajánlom a romantika és az ízléses erotika kedvelőinek.

Negatív vélemény: Nincs negatív véleményem.

Ajánlotta Sulamit Vélemények (1) 2014.12.17 20:57:59


Arthur B. Dumpling - Az ember legmélyén

Filozófiai, Kaland, Kortárs szépirodalom, Krimi, bűnügyi, Romantika, Sci-fi, fantasy, Szórakoztató, humoros, Thriller,

Arthur B. Dumpling - Az ember legmélyén keresése a Libri könyváruházában
Pozitív vélemény: Akit érdekel a világ legvakmerőbb orvosi kísérlete, egy mozgalmas és szórakoztató kalandregény formájában, annak ajánlom. Persze a lényeg nem ez benne, hanem a végső kérdésre adandó válasz: hiszel-e Istenben vagy nem hiszel az istenek gondviselő szerepében. Amúgy az egész egy kómában lévő férfi vastagbelében játszódik, szóval az egész nagyon gyanús..Világ, média, vallás és önkritika.

Negatív vélemény: Talán egy kissé trágár a regény, de nem nagyon és csak ritkán és csak amikor nagyon kell.

Ajánlotta Arthur Vélemények (1) 2014.11.11 22:37:06


Nick Vujicic - Megállíthatatlan

Életrajzi, Vallás és filozófia,

Nick Vujicic - Megállíthatatlan keresése a Libri könyváruházában
Pozitív vélemény: Nick Vujicic a végtagok nélkül született fiatal ember a saját példáján keresztül szembesíti az embereket azzal, hogy vannak akik valóban komoly problémákkal küzdenek mégsem adják fel. Végtelen pozitív kisugárzás árad belőle és az ember elszégyenli magát, amikor a saját boldogtalanságán kesereg. Hiszen megmutatja hogy nem látjuk meg a szépet és jót a saját életünkben. Pedig ott van, csak ki kellene nyitni a szemünket.

Negatív vélemény:

Ajánlotta Filemon Vélemények (1) 2014.10.23 09:09:59


Anne Rice - Armand a vámpír

Erotikus, Filozófiai, Kaland, Kortárs szépirodalom, Romantika, Sci-fi, fantasy, Történelmi, Irodalom (novella, költészet stb.), Jó Könyv, Művészet, Történelem, Vallás és filozófia,

Anne Rice - Armand a vámpír keresése a Libri könyváruházában
Pozitív vélemény: Ez a könyv egy sorozat, a Vámpírkrónikák 6. része. Megismerhetjük benne Armandnak, az 500 éves vámpírnak az életét. A könyv bemutatja, hogy hol született, hogyan élt, míg ember volt. Megtudhatjuk, hogyan találkozott későbbi Mesterével, aki vámpírrá tette, majd azt, hogy hogyan vesztette el őt és lett magányos, egy hitetlen hitvalló. Ez a könyv az egyik kedvencem, nagyon tetszett, a történelmi jeleneteket (az orosz puszta, a tatárjárás, a reneszánsz Velence) olyan élethűen ábrázolja az írónő, hogy az olvasó szinte érzi az orosz tél hidegét, vagy a velencei forró napsütést. Engem személy szerint nagyon megérintett ez a filozofikus jellegű regény, mert az elfogadhatatlan magányról szól. Van benne szerelmi szál, de sokkal őszintébb, mint bármi, amit eddig olvastam. Ajánlom mindenkinek!

Negatív vélemény: Erről a könyvről nem tudok rosszat írni, egyszerűen lehetetlen. Talán annyi, hogy kicsit sok benne a homoerotikus jelenet, ez egy hangyabokányit piszkálhatja az olvasó csőrét, de szerintem meg lehet szokni. Az időkezeléssel vannak gondok, de ez az összes Krónikára jellemző általában.

Ajánlotta Lestina Vélemények (1) 2014.08.26 22:47:57


Barbara Pease - Allan Pease - Miért hazudik a férfi? Miért sír a nő?

Család és szülők, Egészség és életmód,

Barbara Pease - Allan Pease - Miért hazudik a férfi? Miért sír a nő? keresése a Libri könyváruházában
Pozitív vélemény: Azt nem tudom megítélni, hogy a férfiak számára mi a leggyakoribb kérdés a nőkkel kapcsolatban csak azt tudom, hogy nő társaimmal együtt oly sokszor nem értjük a férfiakat. Ez a könyv ad néhány hasznos információt, hogy jobban megértsük a másik nem miért viselkedik úgy ahogy, bizonyos szituációkban. Az író házaspár megosztja velünk tapasztalatait, segítve ezzel mindkét nemnek a boldogabb együttélésben. Szerintem egyes fejezeteit nem árt többször is átolvasni....... vagy akár az egész könyvet. Nekem tetszett.

Negatív vélemény:

Ajánlotta Filemon Vélemények (1) 2014.08.15 21:05:02


Dr Csernus Imre - A Kiút

Filozófiai, Család és szülők,

Dr Csernus Imre - A Kiút keresése a Libri könyváruházában
Pozitív vélemény: Mai huszonéves fiatalokon keresztül mutatja be milyenek Ők és mi magunk akik már talán túljutottunk e nehéz időszakon. Valós életképet fest, de nem reménytelent.

Negatív vélemény:

Ajánlotta Filemon Vélemények (1) 2014.08.05 19:50:21


Leiner Laura - Szent Johanna Gimi sorozat

Ifjúsági, Romantika, Szórakoztató, humoros, Gyermek- és ifjúsági könyvek, Jó Könyv,

Leiner Laura - Szent Johanna Gimi sorozat keresése a Libri könyváruházában
Pozitív vélemény: Csodálatos könyv, mely egy gimnáziumban játszódik! Reni, az iskola ,,könyvmolya\" beleszeret az iskola szépfiújába Cortez-be. Rengeteg balhé, kacagás, és tengernyi könny, melyek bekövetkezésével neked is változik a hangulatod. Ez a könyv, más mint a többi, ez a könyv megváltoztatja az életedet!

Negatív vélemény:

Ajánlotta eva1214 Vélemények (1) 2014.05.10 22:10:19


Black Pariah - A Genesis fia

Sci-fi, fantasy,

Black Pariah - A Genesis fia keresése a Libri könyváruházában
Pozitív vélemény: Nem, ez a könyv még nem jelent meg, de gondoltam, itt közzéteszem, hátha meglátjátok és kíváncsiak lesztek rá. http://www.bpariah.blogspot.hu/ Pozítivumként talán annyit mondhatok, hogy örülök, hogy sikerült megírnom és hétévnyi kínszenvedés után egy igazi sztorit megalkotnom.

Negatív vélemény: Negatív dolgokat is lehet találni benne, de ezeket meghagyom nektek. Én azt hiszem, ami valós alapú negatívuma, hogy egyrészt rövid, másrészt adódnak kisebb logikai bakik benne, de ez legyen a legkevesebb. :)

Ajánlotta Black Vélemények (1) 2014.04.09 15:37:56


Becca Fitzpatrick - Csitt csitt

Romantika, Sci-fi, fantasy, Jó Könyv,

Becca Fitzpatrick - Csitt csitt keresése a Libri könyváruházában
Pozitív vélemény: Nagyon tetszett nem egy átlátszó, vagy kiszámítható történetet olvashattok! Elejétől a végéig kiváló! Aki szereti az ilyen típusú könyveket, várni fogja a folytatást!

Negatív vélemény:

Ajánlotta atinatti Vélemények (1) 2014.03.18 17:31:10


Végh Attila - Virrasztó Jenő álmai

Életrajzi, Filozófiai, Ifjúsági, Kortárs szépirodalom, Történelmi, Család és szülők, Irodalom (novella, költészet stb.), Történelem, Vallás és filozófia,

Végh Attila - Virrasztó Jenő álmai keresése a Libri könyváruházában
Pozitív vélemény: Zarathustra és Esti Kornél véletlen találkozása Virrasztó Jenőben. Véletlen és sorsszerű, furcsa és ismerős álmok ezek. Virrasztó ébren álmodik, álmában éber. Kalandjai és álmai odakint, az „objektív” világban semmiben nem különböznek azoktól, amelyeket nap mint nap mindenki átél. Virrasztó mégis mélyebben él, mint a többiek. Virraszt. Érzékenysége, mely soha ki nem alszik, a legsebezhetőbb lénnyé teszi őt az ég alatt. Ez az ereje. A természet nagy körforgására, a körkörös időre fölfeszített novellafüzér-esszéregény-fabulaeposz „szelíden befelé tessékeli” az olvasót. A többit majd ott, bent.

Negatív vélemény:

Ajánlotta oszi Vélemények (1) 2014.03.06 08:36:42


Toldi Zsuzsanna - Tanítónő a szocializmusban

Életrajzi, Kortárs szépirodalom, Történelmi, Család és szülők, Szakkönyvek, Történelem, Vallás és filozófia,

Toldi Zsuzsanna  - Tanítónő a szocializmusban keresése a Libri könyváruházában
Pozitív vélemény: Ábrázolja az elvtársak, a szocialista társadalmi rendszer és a marxista ideológia meghatározó szerepét a közoktatásban. A szerző, Toldi Zsuzsanna maga is tanárként dolgozott a könyvben által bemutatott korban, így a művet életrajzi szálak is áthatják. Éppen ezért tárul fel hitelesnek mondható korrajz, mely által az olvasó betekinthet az iskola, a pedagógus pálya és a község életébe. A könyvet számos melléklet gazdagítja, a korhoz köthető versek, dalok, képek, szimbólumok és dokumentumok formájában.

Negatív vélemény:

Ajánlotta oszi Vélemények (1) 2014.02.09 10:14:36


Egri László - Közösségi kóter

Ifjúsági, Romantika, Szórakoztató, humoros, Jó Könyv,

Egri László - Közösségi kóter keresése a Libri könyváruházában
Pozitív vélemény: A könyv egy csetlő-botló főhős rögös útját mutatja be az internet kusza rengetegében, ahol egy nem várt szerencse éri, egy véletlenül feltört közösségi oldal képében. Rengeteg humor, ironikus utalás. Régen olvastam ennyire könnyed és sziporkázó könyvet. Megmosolyogtató, kacagtató helyzetek tömkelege található meg a regényben. Nálam már most jó eséllyel pályázik az év leghumorosabb alkotása címre. Több helyen magamra is ismertem a szövegből, és ez külön tetszett.

Negatív vélemény:

Ajánlotta roxxy Vélemények (1) 2014.02.08 21:21:31


Szécsi Noémi - Gondolatolvasó

Filozófiai, Háborús, Ifjúsági, Kortárs szépirodalom, Romantika, Történelmi, Család és szülők, Gyermek- és ifjúsági könyvek, Irodalom (novella, költészet stb.), Történelem,

Szécsi Noémi - Gondolatolvasó keresése a Libri könyváruházában
Pozitív vélemény: Szécsi Noémi emigránstrilógiájának második része, a Gondolatolvasó, amelynek elbeszélője, a siket Fülöp különleges nézőpontból látja és mutatja be környezetét, a 19. században a '48-as forradalom után Európában szétszóródó emigránsok világát. A kötetből most egy részletet olvashatnak nálunk.

Negatív vélemény:

Ajánlotta oszi Vélemények (1) 2014.01.10 08:21:13


Rita Horseyes - Viharpárduc

Sci-fi, fantasy, Jó Könyv,

Rita Horseyes - Viharpárduc keresése a Libri könyváruházában
Pozitív vélemény: Nagyon jól összerakott fantasy történet részletesen kidolgozott cselekménnyel. A szereplők sokfélék és mindnek megvan a maga kis története, az egyes vonalak a könyv végén találkoznak össze egy erőteljes, akcióban gazdag háborúban. A fantasy rész valójában bele van ágyazva egy kicsit sci-fi jellegű kerettörténetbe, ami csak a végén derül ki, és ad olyan magyarázatot mindenre, amire aztán sose gondoltam volna. A váratlan fordulatokban nincs hiány, folyamatosan zajlanak az események, egyetlen percig sem unatkoztam olvasás közben. Mindenkinek ajánlható 12 éves kor felett, aki szereti az igényes, izgalmas fantasykat.

Negatív vélemény: Egy aprócska kérdés maradt meg bennem, amire nem kaptam választ a regény végén sem: miért indulnak el a fajzatok Sötét-völgybe, ki mondja meg és hogyan a szétszórodott törzseknek, hogy menjenek oda? De ezt az apróságot elnézem az írónőnek, mert amúgy minden más a helyén van, nincsenek logikai bukták, pedig nagyon kacskaringós és sokszálú a sztori.

Ajánlotta Lapfaló Vélemények (1) 2014.01.04 07:28:50


Fehér Béla - Jelenetek egy vakondűző életéből

Életrajzi, Filozófiai, Kortárs szépirodalom, Történelmi, Család és szülők, Gasztronómia, Irodalom (novella, költészet stb.), Jó Könyv, Történelem,

Fehér Béla - Jelenetek egy vakondűző életéből keresése a Libri könyváruházában
Pozitív vélemény: Neve: Ecsedi Gyula. Státusza: hazatelepült disszidens. Foglalkozása: vakondűző. Lakókocsijával járja az országot, rendelésre kifüstöli a gyep alól a mindent felásó kártevőket. Ötvenedik születésnapjához közeledve szeretne végre révbe érni. Apja szocialista világa és a rendszerváltás utáni Magyarország közé szorulva keresi a megoldást, s emlékszik vissza addigi életére: furcsa kuncsaftok, gazdag és ágrólszakadt magyarok, III/3-as apák, disszidálás, a fényes Párizs, mosóporszagú berber nők, leszbikus feleség, maffiózók és albínó vakondok képei járnak körtáncot. Fehér Béla formabontó szerkezetű regénye múlt és jelen közt ugrálva villantja fel azokat a pontokat, melyeket összekötve kirajzolódik Ecsedi Gyula kalandos élete, és küzdelme, hogy végre megtalálja honját a hazában.

Negatív vélemény:

Ajánlotta oszi Vélemények (1) 2013.11.07 11:38:35


Brown, Dee - Wounded Knee-él temessétek el a szívem

Háborús, Történelmi, Ismeretterjesztő, Történelem,

Brown, Dee - Wounded Knee-él temessétek el a szívem keresése a Libri könyváruházában
Pozitív vélemény: Gyerekkorom óta lenyűgöztek az indián regények. Akkor még nem tudtam, hogy a K. May művei a fantázia világából valók, semmi közük a valósághoz. Később rájöttem, hogy az indiánok története valami teljesen más: nem természeti csapások, egymás közti háborúskodások áldozatai lettek és szinte eltűntek a történelem színpadáról, hanem ők a Hollywood által romatikus színben feltűntetett Vadnyugat történetének a szürke és szisztematikusan végrehajtott népírtás elhallgatott áldozatai. Erről szól Dee Brown könyve, amelyet a történészek nem tartanak szakkönyvnek, mert az író nem szakképzett történész, a valóságban azonban alapos levéltári kutatómunka eredményeként írja meg a navahók, a sziúk, a csejennek, az apacsok, a modokok, a kajovák és más indián törzsek kifosztásának és kiírtásának történetét.

Negatív vélemény:

Ajánlotta Jade Vélemények (1) 2013.11.01 07:21:11


Henryk Sienkiewicz - Kereszteslovagok

Háborús, Kaland, Klasszikus szépirodalom, Romantika, Történelmi, Irodalom (novella, költészet stb.), Történelem,

Henryk Sienkiewicz - Kereszteslovagok keresése a Libri könyváruházában
Pozitív vélemény: Az 1300-as évek végén és az 1400 évek elején játszódik a történet. A kereszteslovagok ellen háborúról szól, ill. annak előzményeiről. Szerelem, lovagi becsület, ármány.

Negatív vélemény: Qua vadis után egy kicsit csalódás volt. Az egyik főszereplő egy kicsit unszimpatikus volt nekem. Ill. végig csöpögős. Másrészt el vannak nyújtva a történések. De egyszer érdemes elolvasni.

Ajánlotta Maja Vélemények (1) 2013.10.21 18:34:01


Keith Ellis - Csodalámpa

Filozófiai, Egészség és életmód,

Keith Ellis - Csodalámpa keresése a Libri könyváruházában
Pozitív vélemény: A csodalámpa megmutatja, hogyan fogalmazhatod meg vágyaidat, és hogyan válthatod őket biztosan valóra - akárhonnan származol, akárhány éves vagy, akármilyenek a körülményeid. Célkitűzési könyv azoknak akik utálnak célokat kitűzni.

Negatív vélemény:

Ajánlotta Filemon Vélemények (1) 2013.07.14 13:43:43


Elizabeth Gilbert - Ízek, imák, szerelmek

Életrajzi, Kaland, Kortárs szépirodalom, Romantika, Szórakoztató, humoros,

Elizabeth Gilbert - Ízek, imák, szerelmek keresése a Libri könyváruházában
Pozitív vélemény: Elizabeth Gilbert önéletrajzi regénye spirituális utazásra hívja olvasóit vele együtt tanuljuk meg mit jelent megismerni,megszeretni, és ha kell, elengedni az embereket. Elizabeth harmincas, sikeres nő - volt. Gazdag férj, álomház, fényes karrier. Egyik pillanatról a másikra az élete mégis romokban hevert, látszólag ok nélkül. Egy szörnyű válás és az azt követő depresszió után, megmérgezett kapcsolatokkal a háta mögött nekivág a nagyvilágnak, hogy végre rájöjjön, ki is ő, és mit is akar az élettől. Zarándoklata Itáliába, Indiába és Indonéziába vezet, ahol olasz dzsigolók, indiai guruk, indonéz gyógyítók között bizonyítja, hogy mind a boldog pillanatokat keressük, akármelyik szegletében élünk is e világnak. Őszinte, humoros és mély érzelmű könyve mindannyiunknak szól. Nekem tetszett :)

Negatív vélemény:

Ajánlotta Filemon Vélemények (1) 2013.06.09 11:32:39


Összesen 1695

0 - 40Bejelentkezés

Becenév:

Jelszó: